|
 |
Názory k článku
V Nerakocourkově postavili hřiště, ještě není zkolaudované a už je v provozu
|
Jméno: | Helena |
Datum: | 23.06. 18:23 |
Titulek: | hřiště | odpovědět |
Hřišti chybí provozní řád a hlavně oplocení. Značka zákaz vstupů psů je pouze ze strany chodníku, u pole nic není. Ve středu 20.6.2018 odpoledne se tam procházela paní se psem bez vodítka a nebyl to pes "gaučový". Na moje upozornění, že pes je na dětském hřišti a bez vodítka měla námitky. |
|
|
|
Jméno: | xyz |
Datum: | 24.06. 06:53 |
Titulek: | to samé | odpovědět |
Je přemýšlení spousty kolařů.Cyklostezky a bezpečnou jízdu na komunikacích jim tu nikdo nevytvoří-motoristé mají zelenou a tak si myslí,že jezdit chodcům přes paty je normální.Slézt z kola nebo zdvořile poprosit na chodníku o uhnutí je pod jejich úroveň.Mnohdy ohrožují i malé děti.Bude hůř. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 25.06. 21:47 |
Titulek: | Hriste | odpovědět |
Na hriste jsme se opravdu tesili.. netusili jsme, ze nas nadseni tak rychle prejde. Nejoblibenejsi prvky jako jsou klasicke houpacky a klouzacka nejsou. Misto toho lanove centrum. S malym ditetem nemuzete nikam. Kdyz pominu ten rev desitek deti pres den (to mi fakt tolik nevadi), tak uz nemohu pominout randal z lanovky. To je fakt des.. od rana do noci. A to uz vubec nemluvim o tech opilcich, co tam denne sedi.. |
|
|
|
Lanové centrum je na dvě věci. Tedy na nic. Požádala jsme svou velmi obratnou šestiletou vnučku, aby vyzkoušela všechny prvky. Na kulaté houpačce se vyřádila, ale současně s ní ji obsadili nějací kluci a ti přitom řvali a pištěli, až s nechutí slezla. Taková ta spletená kláda, no to ušlo. Ale nic dobrodružného v tom není. Natažená lana přeručkovala, ale jen jednou, pak ji to už nebavilo. S pavoukem si nevěděla rady, pak jej obešla a držela se ohrazení, není mi jasné, proč je to tak složité, ten pavouk k ničemu nevybízí. Zbytečně drahé. Obejít kolem dokola- na to nemusí být uprostřed spleť lan. Celkově bych hřiště hodnotila jako zcela podprůměrné z hlediska kreativity. Ty přelézačky a skluzavka byly oblíbené a děti je využívaly. Lanovka je úlet. Ta tam neměla vůbec být, město by ji mělo odstranit, je hlučná a do zástavby nevhodná, mezi domy vzniká ozvěna nebo dozvuk, je to otázka vzdálenosti lanovky od pevné překážky. Kdo ji tam navrhl by se měl nastěhovat do bytu v přilehlém paneláku. Budete si muset stěžovat a stěžovat a stěžovat. Pomohlo by jít demonstrovat pod radnici s bubny a píšťalami v pracovní době? Možná se lanovka časem pokazí...:-))) |
|
|
|
Datum: | 26.06. 06:59 |
Titulek: | Mate pravdu.. | odpovědět |
No ja mam 3 letou holcicku, takze tam take max. ta radoby houpacka, ale spis se tam boji. Ptala jsem ale i jinych deti, co jsme je tam potkali - 8 let a take moc nadseny nebyly.. ale je to u baraku, tak tam mohou samy.. minuly tyden jezdila lanovka i v 11 v noci. Tento tyden je nastesti zima, tak mame zavreny balkon. Na mesto napisi, ale pochybuji, ze s tim neco udelaji. Uz jsem jim chtela psat, aby odstranili ty lavice se stoly, ze je to jen pro opilce, ale ty same umistili misto lavicek ke hristi u nemocnice. Asi nejaky novy trend.. |
|
|
|
Na hřišti musí být umístěný provozní a návštěvní řád a musí zde být návštěvní hodiny od-do. Oplocená hřiště mají otevírat a zavírat měšťáci ve 20.00!! Takže do žádných 11 hod. Noční klid je od 22.00 hod, jakmile se na hřišti nebo okolí něco děje a klid ruší, zavolejte měšťáky, ti musí přijet a řešit. Neberte žádné ohledy na rámusící mládež a děti, oni také žádné ohledy nemají. Jinak si zvyknou, že si zde mohou dělat co chtějí a nezbavíte se jich. Pořád mám dojem, že s příchodem naší slavné koalice problémy přibývají, místo aby ubývaly. Každá akce je nějak zpackaná. |
|
|
|
Datum: | 26.06. 20:58 |
Titulek: | ... | odpovědět |
Na mestaky jsem volala jednou loni v lete, kdy uz se fakt nedalo spat, jaky tu delali bordel.. no nakonec to vyresili, ale tech kecu a vymluv predtim, nez prijeli.. pomahat a chranit.. ale koho? Posledni dobou mam pocit, ze slusne lidi ne. Ale jinak to asi nepujde, nez je prudit... |
|
|
|
Pan Koníček mi tvrdil, že se hřiště nekolauduje, ale přebírá. Jsem z toho paf. Viz dále:
"Venkovní hrací plocha je plocha, která je určená pro hry dětí určité věkové skupiny, má svého provozovatele a byla pro tento účel kolaudována (!) příslušným stavebním úřadem, dle podmínek provozování dětských hřišť, který upravuje Zákon č. 258/2000 Sb., Vyhláška č. 238/2011 a související technické normy ČSN EN 1176.."
Dále mě pan Koníček ubezpečil, že návštěvní a provozní řád bude, už se připravuje. Tak jak je možné, že je už hřiště v provozu bez povinného návštěvního a provozního řádu???? |
|
|
|
Jméno: | JN |
Datum: | 25.06. 23:53 |
Titulek: | Konicek je sprava majetku nikoliv staveb | odpovědět |
Pan Konicek hriste prebira jako sprava majetku. Kolauduje ho stavebni urad. Zde stavebni odbor a to pan Konicek neni. |
|
|
|
Jméno: | No a |
Datum: | 26.06. 17:51 |
Titulek: | další podobný skvost | odpovědět |
Čekají Byškovice.Naproti bývalé Jednotě u státní silnice v parku.Pokáceli stromy,zplundrovali travnatý povrch,navezli písek..Vsadím boty,že lavička tam nebude žádná a když tak nějaký atypický kýč.A za fotbalovým klubem za hospodou a šatnami klubu má být parkoviště.Tam to bude..."žít". |
|
|
přidat názor |
|
|