Tisk článku

Starosta se mstí. Pořád nedostávám podklady v papírové podobě na zasedání zastupitelstva. 

Od května nemám podklady v papírové podobě. 

Jestli pak víte proč? Protože špatně vidím a při dlouhodobém sledování monitoru mém problémy se zrakem. Do května to nevadilo, ale pak tajemník Svoboda dostal pokyn vypracovat nový jednací řád zastupitelstva a podle tohoto jednacího řádu byla jediná možnost, jak dostávat podklady a to v elektronické podobě. 

Samozřejmě v tom měl prsty starosta a jeho tlupa. Bránila jsem se, ale nebylo mi to nic platné. Ačkoliv podle jednacího řádu ministerstva vnitra by měla být možnost požádat o podklady v listinné podobě, u nás v Neratovicích to není možné. Několikrát jsem o ně žádala, ale nebylo to nic platné. Obrátila jsem se na starostu, ale prý k tomu není kompetentní, mám požádat zastupitelstvo. Tak jsem na posledním zasedání 7.2.2024 předložila žádost zastupitelstvu o výjimku z jednacího řádu a co se stalo? STAROSTA tento bod programu stáhl, aby se neprojednával. Většina zastupitelů s tím souhlasila. Tlupa drží pohromadě. 

Očekává se přece spousta benefitů z výstavby činžáků za Výsluním, v Trativodech, parkovacího domu, přebudování kulturáku a kdo ví co ještě. To si přece nikdo nenechá ujít a už si na ně brousí zoubky. 

Anna Spěváčková

Názory

19.02. 09:27Martin
neuvěřitelné
20.02. 07:05Luboš
občas si pustím
zobrazit všechny názory přidat názor
 
© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz