Tisk článku

Díra u trojky školy

Už dva a půl měsíce je rozkopaný přechod, práh a chodník u trojky školy. Na začátku října zde prasklo vodovodní potrubí, firma Neumann z Mělníka je vyměnila a od té doby je zde past na řidiče a chodce. 

Právě probíhaly volby. Byla jsem ve volební komisi, když tu někdo hlásil, že se nemohl dostat s autem ke škole, protože je ulice 28. října uzavřená a nelze jí projet. Šla jsem se podívat, co se zde děje – a ejhle, bagr se prokousával podložím a hledal místo, kde potrubí prasklo a prosakovala voda na povrch. Po delším hledání a tápání se dostal až pod práh, který musel být rozkopán, vybagroval hlubokou jámu, pracovníci firmy Neumann potrubí vyměnili, nasypali štěrk, který jakž takž udusali a od té doby zde chcípl pes, jak se lidově říká.

Skoro dva měsíce číhala past v podobě prolákliny v silnici i v chodníku na chodce, řidiče aut i autobusů.

Co na to radnice? Nic, tedy nevím o tom, že by radnice vyvíjela nějaké úsilí, aby byla ulice co nejdříve opravena.

Na webu města bylo dne 10. října, tedy dva dny po havárii, v rubrice „Současné havárie ve městě“ Středočeské vodárny a kanalizace , 28. října (u III.ZŠ) oznámeno, že: „V současné době se ve městě pracuje na odstranění těchto havárií“. Jako obvykle si někdo dělá z lidí blázny. Jak by řekla mládež: „Si dělají p.del!“

Před pár dny se zde opět firma objevila, párkrát kopla, zneprůjezdnila půlku silnice, v té průjezdné udělala ještě větší díru a zmizela.

Kocourkov, bordel, hnus. Jak napsal někdo do diskuze, mrzílkovsko – koníčkovská klika se opět projevila.

Anna Spěváčková

Názory

nejsou zde zatím žádné názory
přidejte první!
 
© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz